Zoeken naar franse bulldog zoekt nieuwe thuis

franse bulldog zoekt nieuwe thuis
Smiley kruising Franse Bulldog zoekt thuis Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Help en info. Smiley kruising Franse Bulldog zoekt thuis. Smiley is een kruising franse bulldog. Hij verblijft in het asiel in roemenie. Hij is 2 jaar en weegt 10 kilo.
muursticker
franse bulldog vrouwtje zoekt nieuw tehuis Honden zoeken een baasje. Hondenforum.
Onderwerp RSS franse bulldog vrouwtje zoekt nieuw tehuis. 20 april 2008. 20 april 2008. 1 wegens omstandigheden zoeken wij voor onze franse bulldog teef een beter huisje waar iemand alle tijd en aandacht voor haar heeft en bekend is met het ras ze, is 16 maanden oudzinnelijk, gesterliseerden, super liefze, kan alleen blijven benchze heeft geen stamboom en is gestroomd.
Keyboost France
Franse Bulldog zoekt nieuwe thuis! zoekt een nieuwe thuis Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Honden algemeen zoekt een nieuwe thuis Franse Bulldog zoekt nieuwe thuis! geplaatst op 04-03-2013 om 2110.: Onze Fonzie zoekt DRINGEND nieuw baasje! Moeten noodgedwongen verhuizen en hij kan niet mee. Gratis mag je hem meenemen zolang er goed voor hem gezorgd wordt!
offshore zonder ervaring
Platte snuiten op zoek naar een nieuw baasje Startpagina Facebook.
Dierenasiel Tienen heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Dier in de kijker: Tyson bij Dierenasiel Tienen. Deze straffe jongen is Tyson, een Amerikaanse Bulldog van 35, jaar jong. Tyson is een hond in de fleur van zijn leven. Een geweldige speelvogel. Het is een ple zier om met hem bezig te zijn. Maar naast al dat spelen moet hij consequent opgevoed worden. Hij kent al een hele waslijst commando's' die kunnen helpen bij dat opvoeden. Hij is enorm vriendelijk naar mensen toe. Geef hem een kans en er ontstaat gegarandeerd een band die nooit meer wordt gebroken! We zijn voor hem op zoek naar een baasje die tijd maakt om dagelijks met hem bezig te zijn, hem fysiek kan uitdagen, én werk maakt van zijn opvoeding. Hij is niet sociaal met andere honden wat ook de reden is dat hij werd afgestaan. Hij wordt enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren en waar geen kleine kinderen aanwezig zijn.
prince2
Honden tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
franse bulldog ter dekking: prijs dekking 15000, liefstna telefonische afspraak, op het nr: 04. Bensch in goede staat. Aangeboden: dekreu boxer met stamboom. dekreu boxer met stamboom om eenmalig een nestje mee te kweken. Aangeboden: Lieve maltezertjes. Lieve maltezertjesingeentgechiptcontrole, dierenartshuislijk, opgevoedouders, anweziggsm, 0472. ik heb een hond da gratis weg mag tis een labrador van 7 maand oud beige van kleur u kan mij co. IK HEB EEN GRATIS HOND DAT WEG MAG GELIEVE NOG VANDAAG OP TE HALEN u kan mij contacteren via sms. Aangeboden: Balto zoekt een nieuwe thuis.
Franse Bulldog zoekt nieuw baasje Honden.
max 500 karakters. Franse Bulldog zoekt nieuw baasje. Plaats gratis advertentie. Meer Hond aangeboden. 2 Boston Terrier Pups 1 Jongen 1 Meisje Nu12 weken oud, nieuwe foto's' toegevoegd. Prachtige dikke pups rode jongen en meisje Rood is een standaard erkende kleur. Moeder is een prachtig uitziend meisje HC duidelijk en Patella scoorde 0/0 ze heeft ook een volledig gezondheidscertificaat van mijn. reu en vrouw Rechte rug Duitse herder Langharig jong Ze zijn nog steeds klaar nu top klassieke puppy voor kerstmis voor meer informatie en foto's' van de puppy contact met mij opnemen via e-mail. Akita hond Wij zoeken een nieuw thuis voor onze prachtige lieve hond Kara, Akita inu, omdat wij haar niet kunnen bieden wat ze nodig heeft.
Vind gezocht in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Daarom zoekt balou een warm mandje waar hij alle aandacht verdient en krijgt. Dit is een moeilijke keuze maar is beter voor balou weten jullie. GEZOCHT: fransebull pup. Hallo, ik ben opzoek naar een fransebull pup in de kleur; blacktan of lilac. Bent u een fokker die in deze kleuren fokt en binnen nu en een half jaar een nestje verwacht? Stuur mij dan gerust een mail! Gezocht franse bulldog.
Vind baasje gezocht honden op Marktplaats.nl.
Mijn naam is lycha ik ben een teefje van 5 jaar omdat mijn baasje ziek is kan hij niet meer goed voor mij zorgen daarom zoek ik samen met hem naar een goede nieuwe baas voor mij die het net zo fijn vind om met mij te gaan wandelen als ik met hem. Ik vind het ook niet erg om een paar uurtjes alleen thuis te.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
We kunnen ons nu geen leven meer zonder haar voorstellen en zijn heel blij dat we haar. Shadow heette Mommy en Nibbler heette Witje met Jason Shadow en Nibbler beginnen te wennen aan hun nieuwe huis en hun nieuwe huisgenoot.

Contacteer ons