Resultaten voor asiel honden franse bulldog

asiel honden franse bulldog
asiel honden - Muursticker Hond met vogel.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren.
asiel honden
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Moos We hebben Moos nu ruim een jaar geleden opgehaald uit het asiel in Vlaardingen De eerste 3 weken heeft Moos echt moeten wennen en durfde niet naar beneden te komen. Dina Ik heb Dina ruim 45, jaar geleden opgehaald in het asiel in Kampen. Lees meer
tv gids voor vandaag
Platte snuiten op zoek naar een nieuw baasje Startpagina Facebook.
Dierenasiel Tienen heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Dier in de kijker: Tyson bij Dierenasiel Tienen. Deze straffe jongen is Tyson, een Amerikaanse Bulldog van 35, jaar jong. Tyson is een hond in de fleur van zijn leven. Een geweldige speelvogel. Het is een ple zier om met hem bezig te zijn. Maar naast al dat spelen moet hij consequent opgevoed worden. Hij kent al een hele waslijst commando's' die kunnen helpen bij dat opvoeden. Hij is enorm vriendelijk naar mensen toe. Geef hem een kans en er ontstaat gegarandeerd een band die nooit meer wordt gebroken! We zijn voor hem op zoek naar een baasje die tijd maakt om dagelijks met hem bezig te zijn, hem fysiek kan uitdagen, én werk maakt van zijn opvoeding. Hij is niet sociaal met andere honden wat ook de reden is dat hij werd afgestaan. Hij wordt enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren en waar geen kleine kinderen aanwezig zijn. Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Neem alvast contact op met het asiel via mail/telefoon, of kom gerust even langs!
slotenmaker sittard geleen
Honden en Puppies Bulldogs Marktplaats.nl.
We hebben een geweldig mooi nestje red fawn franse bulldog pups met een e.k.c.stamboom, deze geweldig mooie pups worden bij ons in huis met onze andere honden grootgebracht en gesosialiseerd, als ze naar het nieuwe baasje gaan krijgen ze een mooie stamboom een gezondheidsverklaring een koopovereenkomst en een.
seo test
Dierenasiel.
Maakt niet uit Dogachtigen en Berghonden Keeshonden, pool en sledehonden Terriers Kleine Gezelschapshonden Herdershonden Mechels, Duits, etc. Waak en verdediginshonden/erfhonden Grote jachthonden en retrievers Kleine Jachthonden en spanielachtigen Windhonden Helemaal onherleidbaar bastaard. Reu Teef n.v.t. Pup Volwassen n.v.t. Kan bij andere honden.:
Return on investment
Sarri Herplaatsing Honden in Nederland.
Ik werk de hele dag en door de scheiding van mij en mijn vrouw kan ik niet meer voor de honden zorgen.Sukka leeft nu met 4 andere honden hier in huis en mijn vrouw wil alleen haar 3 eigen honden die ze al had voor het huwelijk meenemen.
Asieldieren.be Honden Steffi Franse bulldog Dierenbescherming Limburg vzw Maasmechelen.
Toevoegen aan mijn favorieten. Franse bulldog Geslacht. 2866 dagen geleden. Steffi is een Franse Buldog van? jaar die nog niet veel geluk in haar leventje heeft gekend. Geboren in het Oostblok, werd ze gescheiden van haar mama en via transport op een vrachtwagen samen met een hoop andere puppy's' overgebracht naar België, waar ze in een dierenwinkel belandde, en gekocht werd door een gezin dat even snel van honden wisselt, als een normale mens van schoenen. Steffi werd dan ook, samen met 2 andere honden, algauw binnengebracht in ons asiel.
Franse Bulldog Asiel Alles Wat Jij Moet Weten Over Adoptie Uit Een Asiel!
In de meeste asielen ligt deze bijdrage rond de honderd Euro. Als je een Franse bulldog uit een asiel adopteert, mag je ervan uit gaan dat je een gezonde hond adopteert. Honden die in een asiel ter adoptie worden aangeboden werden medisch gecheckt, zijn in orde met hun inentingen, zijn gechipt en beschikken over een Europees paspoort.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
ACEHULK13552DEZE GROTE SCHAT MET STEVIG KARAKTER ZOEKT EEN BAASJE DIE HET RAS KENT hond. Ras: American bulldog. Leeftijd1: jr 3 mnd. Komt het dier uit een asiel? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Is er een ziekte en/of afwijking? Overige informatie over het dier. Hulk hebben we gered van een vreselijke situatie.hij, werd gered van de ketting, jong en sterk als ie nu is, geliefd en bemind als ie nu is, zo was hij verwaarloosd. Hulk heeft een stevig karakter maar is tot heden onvoorwaardelijk lief en gehoorzaamt. Hij moet een baasje krijgen die weet waaraan hij begint. Amerikaanse bullen zijn grote schatten mits ze oprecht en correct worden opgevoed. Wij willen een baasje die het ras kent en die daar mee om kan. Hulk is gecastreerd.Hij is super sociaal met alle honden, groot en klein, een toffe kerel.

Contacteer ons