Op zoek naar franse bulldog zwart?

franse bulldog zwart
Vind franse bulldog in Honden Bulldogs Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
We zijn nog op zoek naar eigenaars. Vlimmeren grens NL BE. Super lieve Franse Bulldog pups beschikbaar zwart brindle. We hebben een prachtig nestje franse bulldog pups. Zwart brindle we zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen besteden aan deze prachtige pup ze zijn sociaal en super speels hebben reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining. De pups zijn social opgegroeid bij de moeder in. Met veel pijn en moeite hebben we uiteindelijk de beslissing moeten nemen om voor onze kane een ander plaatsje te zoeken. Kane is een super speelse bull van 10 maanden die wij zelf sinds 35 maand hebben.
visum turkije
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Franse Bulldog pup Nederland Aanschaf. De Franse Bulldog is een leuke gezelschapshond maar heeft een zeer consequente baas nodig. Hij is uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen maar denk eraan dat u de kinderen goed instrueert hoe ze met de hond om moeten gaan. Een Franse Bulldog pup in Nederland kopen is niet zo moeilijk. Een gezonde Franse Bulldog pup in Nederland kopen dat zal niet meevallen. Kijk goed uit waar u de hond koopt.
Permanente make-up
Erkende kleuren Hollandse Bulldoggen Club HBC.
Effen fawn al of niet gestroomd met een beperkt aantal platen. Dit is gestroomd en fawn. Hoewel fawn in de standaard vooraan staat genoemd is gestroomd de overheersende kleur binnen het ras. is zwart en fawn die samen in meer of mindere mate in een streepjespatroon brindle aanwezig zijn waarbij de zwarte kleur overheersend is. Beperkt wit is toegestaan. Jonge honden kunnen vaak nagenoeg geheel zwart zijn op latere leeftijd zal deze echter wel stroming ontwikkelen. Zwart is overigens een diskwalificerende kleur. is effen en egaal reebruin met een kleurvariatie van rood tot lichtbruin café au lait alle nuances zijn toegestaan. Beperkt wit is toegestaan. Fawn al of niet gestroomd met middelmatig of overwegend aantal platen.
grepen
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
geen ademshalings problemengeen patella luxatiegeen entropion. franse bulldog dek reu met fci gekeurd dna super mooie franse bulldog fawn kleur zaad is g. franse bulldog dek reu met fci gekeurd dna super mooie franse bulldog fawn kleur zaad is getest en super goed hij is getests op erfelijke gebreken. Blauwe franse bulldog pups. Te koop Blauwe Franse Bulldog Pups Wij zijn geboren op 16-02-2017 Wij zijn al ontwormd. We zijn gechipt en gevaccineerd en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Wij zijn met 1 reutjes en 3 teefjes. En onze moeder is ook aanwezig. Wij zijn op zoek na.
snoep
Mag Een Franse Bulldog Gestroomd Zijn Qua Kleur?
Het is eigenlijk een soort vrij uitgesproken combinatie van kleuren waardoor je de indruk krijgt dat er een gestreept patroon in de vacht zit. Voor de Franse bulldog kan dit zwart en fawn zijn waarbij zwart de overheersende kleur is. Een volledig zwarte Franse bulldog kan echter ook. De officiële rasstandaard beschrijft de erkende kleuren als volgt. Effen fawn al dan niet gestroomd met een beperkt aantal platen. Gestroomd is de overheersende kleur binnen het ras van de Franse bulldog. Het betekent dat zwart en fawn samen voorkomen en in een streepjespatroon brindle aanwezig zijn in de vacht. Fawn gaat naar het bruin en mag variëren van rood tot lichtbruin waarbij beperkt wit is toegestaan. Fawn al dan niet gestroomd met middelmatig of overwegend aantal platen.
Franse bulldog pupjes zwart wit YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Franse bulldog pupjes zwart wit. Unsubscribe from Dirk Verhoeven? Subscribe Subscribed Unsubscribe 265. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.

Contacteer ons