Op zoek naar franse bulldog kleuren?

franse bulldog kleuren
Fransebulldogclub Kleur Franse Bulldog.
Kleur Franse Bulldog. Kleur Franse Bulldog. Het feit dat al enige tijd, op bijvoorbeeld internet, de kleuren blauw, chocolade en black tan worden gepromoot als zeldzaam exotisch en waardevoller als de kleuren die wereldwijd worden erkend en geaccepteerd in ons ras is een zaak waarover wij als bestuur en fokkers van de H.B.C.
glaszetter
Exotische kleuren De franse Parels.
Beschikbare Pups is upgedate. Exotische kleuren bij de Franse Bulldog.: Deze kleur word Blauw Gestroomd genoemd, deze kleur kan varieéren van licht muis grijs tot een staal Blauwe kleur, net zoals bij gestroomd zullen er minimaal een aantal Fawn haren getoond worden, maar dit kan sterk variëren van een aantal Fawn haren ook wel Solid Blue genoemd tot een bijna Fawn ogende kleur Blue reversed Brindle, de neus en mond zijn ten alle tijden Blauw/Grijs gekleurd, ook de ogen kunnen iets afwijken van de standaard met een BlauwGroene gloed of Hazelnoot kleur, maar dit hoeft niet.
siemens
Verbod fokken kleuren Franse Bulldog.
De genoemde kleuren komen in principe niet voor bij de Franse Bulldog en er is een vermoeden dat deze gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Door het afsluiten van dit convenant voorkomen we dat er gefokt wordt op een kleuren die mogelijk gezondheidsproblemen ontwikkelen.
snoep silo
Mag Een Franse Bulldog Gestroomd Zijn Qua Kleur?
Het is eigenlijk een soort vrij uitgesproken combinatie van kleuren waardoor je de indruk krijgt dat er een gestreept patroon in de vacht zit. Voor de Franse bulldog kan dit zwart en fawn zijn, waarbij zwart de overheersende kleur is.
Frans Bulldog Kennel Co" Di Che Fay's.'
De volgende informatie is overgenomen van de Franse Bulldog Club of America website van de AKC. Er is niets zeldzaam of ongewoons aan deze kleuren zoals hierboven vermeld Ze komen niet vaak voor, omdat de goede fokkers deze kleuren niet wensen te fokken.
VERBODEN kleuren!
De Blauw/muis kleuren produceren. honden met folliculaire dysplasie-een geleidelijke haaruitval begint al op jonge leeftijd. waardoor een droge schilferige huid ontstaat die gevoelig is voor bacteriële infecties. Daar is niets aan te doen en de en conditie wordt steeds slechter.
Van mandora.
Moderne inzichten en betere selektie bij het fokken hebben deze problemen vrijwel uitgeroeid en nu scoort de Franse Bulldog erg hoog als het gaat om de gemiddelde leeftijd die de honden weten te bereiken. Die ligt momenteel boven de tien jaar! De onderstaande kleuren zijn niet erkende kleuren.
Franse bulldog Rassen Honden Hondenrassen.
De Franse bulldog heeft een goede lichaamsbouw, hij heeft korte poten en staande oren. De honden hebben donkere ogen en zijn erg alert. De honden zijn gestroomd en wit gestroomd. Ze kunnen zwart zijn van kleur of wit, ook rood haar komt voor, verschillende kleuren zijn mogelijk. De schofthoogte van de Franse bulldog is ongeveer 30 cm.

Contacteer ons