Op zoek naar nestje franse bulldog pups?

nestje franse bulldog pups
Franse Bulldog PUPS www.vandebounderstreek.nl.
Franse Bulldog PUPS. Proteq Dier Zorg. Aantal keer getoond.: 10 juni 2016 is ons eerste nestje Franse Bulldogs geboren van Frija v Caryackim en Be Impressed of Marosc Charm Cooper, het zijn 3 reutjes. Beide ouders zijn getest volgens de HBC norm en op Patella Luxatie.
siemens
Franse Bulldog Kennel Hawbucks Franse Bulldog Fokker.
Welkom op de website van Hawbucks Franse Bulldog Kennel! Wij zijn een Franse Bulldog fokker met soms een nestje Franse Bulldog pups welke beschikbaar komen voor gouden mandjes. De pups groeien bij ons in de woonkamer op en we nemen deze opvoeding en socialisatie heel serieus.
plankdragers hornbach
Welkom bij Frenchie Flower's! Frenchie Flower's' Franse bulldog.
Er is op 24 mei een nestje Frenchie Flowers pups geboren! Klik hier voor meer informatie. Wij hebben geen pups meer beschikbaar! De zesling van onze Lucca en Balou, geboren op 13 april 2016. Frenchie Flower's' Franse bulldog. Lucca Lees meer Lees minder.
keuren voor rijbewijs c
Franse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Papenveer 18 1691 ET Hauwert. Wij zijn een kleine hobbykennel en fokken heel af en toe een nestje met onze Clumber Spaniel en Franse Bulldoggen. Hondenfokker Meer info. De Franse Parels. Oosterstreng 1964 KA Heemskerk. Franse bulldog fokker gespecaliseerd in de kleuren blue en chocolate.
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
De stamboom is ook niet datgene wat een goede pup duur maakt, die kost per pup rond de honderd euro. Sommige mensen gaan op zoek naar Franse Bulldog pups van een particulier of naar Franse Bulldog pups uit een thuisnestje.
Franse Bulldog Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Franse Bulldog pups. Franse Bulldog lenoir 29 mei 2017. Franse Bulldog pups Exclusieve kleuren Franse Bulldog pups te koop, In de kleur blauw en blauw met wit. Ons nestje bestaat uit reutjes en teefjes die oud genoeg zijn om mee te mogen.
Franse Bulldog Honden 2dehands.be.
Prachtige franse bulldog fawn beige pups beschikbaar. Ik heb een leuk nestje franse bulldog pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. 13 maart 2018 0959: Beerse Vlimmeren. Mooie zwart gestroomlijnde franse bulldog junior pup.
FRANSE-BULLDOGS.
Wij zijn hobbymatige fokkers en vinden gezondheid, karakter en uiterlijk erg belangrijk. Wij hebben af en toe een nestje, waarvan de pups het resultaat zijn van een weloverwogen combinatie. De pups zullen in huiselijke kring worden grootgebracht zodat zij een stevige basis hebben voor de toekomst. Onze pups verlaten het nest als ze 7 á 8 weken oud zijn met.: Een eerste enting. EKC of HBV stamboom/certificaat word niet erkend door fci, arfe of andere instanties. Een basis vol liefde die wij al gegeven hebben.; Wij zullen erg selectief zijn met betrekking tot potentiële kopers, onze pups zullen alleen beschikbaar zijn voor serieuze liefhebbers van het ras en die onze pups een gouden mandje kunnen bieden. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de Franse Bulldog, zodat u zich bewust bent van de verantwoordelijkheden die een Franse Bulldog pup met zich meebrengt.
bulldog pups.
Deze puppy's' zijn met de hand grootgebracht Wo, 14-03-2018. Super mooie blauwe franse bulldog pups, buldog blauw. We hebben een nestje mooie, super speelse Franse Bulldog pups, reutjes en teefjes. Zie fotos, de pups op de foto's' zijn ook daadwerkelijk de pups die aanwezig zijn.
Vind franse bulldog pups in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
franse bulldog pups bleu and tan dragend. 22 februari zijn er bij ons 6 prachtige franse bulldog pups geboren. Het zeer mooi nestje bestaat uit: 2 blauwe teefjes 1 teefje nog van beschikbaar 1 bleu fawn teefje 1 bleu fawn reutje 2 bleu sable tan reutjes de pups zijn nu 75, weken oud en langzaam aan gaan we op zoek naar een nieuw baasje de moeder is.

Contacteer ons