Resultaten voor kruising franse bulldog

kruising franse bulldog
licg.nl Franse Bulldog.
De vacht van de Franse Bulldog is kort en kan drie kleurslagen hebben: gestroomd eventueel met wit, fawn beige-bruin, reekleurig of bont wit met gestroomde of fawn vlekken. Het gewicht van de Franse Bulldog ligt tussen acht en veertien kilo.
spaarpunten
franse bulldog kruising HondenForum.
We willen over een aantal maanden een puppy aanschaffen en we zouden graag een franse bulldog willen, maar het liefst wel een kruising. Ik heb me er wat in verdiept en denk dat je met een franse buldog kruising een wat sterker hondje hebt ademhaling bijvoorbeeld.
schilderwerk rotterdam
Franse bulldog versus Boston Terriër.
De boston terriër is het resultaat van een kruising tussen de engelse bulldog en de witte engelse terriër. In 1893 is de boston terriër officieel erkend door de American Kennel Club. De Franse bulldog werd in 1898 door de American Kennel Club erkend.
piano spelen
14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen Curioctopus.nl.
Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders. Wat krijgt hij mee van mama en wat van papa? Hier volgens een aantal foto's' van prachtige pups die voortkomen uit een kruising van twee verschillende rassen. Australische herder Volpino. Labrador retriever Husky. Dwergpoedel Ierse terriër. Franse buldog Mopshond.
Vind bulldog kruising op Marktplaats.nl.
Een hond die zeer mensenvriendelijk is en een vrolijk karakter heeft. Ook tegen bezoekers zijn de american staffordshire terri'rs' bijzonder vriendelijk. Dit ras is ontstaan uit een kruising tussen de bulldog en de terri'r' en als ras werd. Mooie kruising Franse Bulldog en Am.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Roxy, een lieve 2 jarige kruising van mechelaar en bouvier zoekt wegens omstandigheden een nieuwe thuis. roxy is niet. Particulier Vrouwtje Overige honden 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. Liefst liefdevolle baasjes met veel tijd en aandacht, is een zeer docizle en energierijke puber beagle van 4, zindeli. Particulier Mannetje Overige rashonden 1 t/m 3 jaar. Beagle reu puber. Liefst mensen met veel tijd, aandacht en plaats. hondje is 4 jaar, sociaal, kan met andere dieren, in orde met inenti. Particulier Mannetje Overige rashonden 1 t/m 3 jaar. Franse bulldogs teefjes. Hallo hierbij verkopen wij franse bulldogs pups teefjes, kerngezond gevaccineerd en heeft een microschip en. Particulier Vrouwtje Bulldog minder dan 1 jaar Zonder stamboom.
Gezondheid Franse Bulldog Hawbucks Franse Bulldog Kennel.
Elke hond kan er last van krijgen, kruising of rashond. Bij HD zijn de heupkom en/of de heupkop afwijkend. Door belasting word de afwijking erger, en het proces is niet omkeerbaar. De vererving van HD is helaas niet simpel, er spelen meerdere factoren mee zoals omgeving, gewicht van de hond, erfelijkheid, gladde vloeren of te veel belasting. Er bestaat geen DNA test voor, dus een hond met perfecte heupen kan wel drager zijn van HD. Dat maakt vermijden van de ziekte lastig. In het ras Franse Bulldog komt vaak HD voor.
Boyca Kruising Franse Bulldog met Border Collie Pets.be.
Boyca Kruising Franse Bulldog met Border Collie. 6 maanden 4 dagen. Ingestuurd 6 maanden 4 dagen geleden door Bart. Boyca is een kruising Franse Bulldog met Border Collie reu geboren op 22/05/2017. Andere honden of katten zijn niet zijn beste maatjes.
Vind kruising bulldog op Marktplaats.nl.
Franse bulldog kruising. Alle pups krijgen een leuk nieuw huisje met geweldige baasjes super leuke speelse lieve boomer pups franse bulldog kruising. T zijn aanhankelijke pups en komen graag naar je toe. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. Ze zoeken een leuk nieuw baasje.
Bullit kruising engelse stafford x franse bulldog YouTube.
Bullit kruising engelse stafford x franse bulldog. Unsubscribe from henri186? Subscribe Subscribed Unsubscribe 1. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content.

Contacteer ons