Op zoek naar franse bulldog stamboom?

franse bulldog stamboom
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
Mooie blauwe franse bulldog pup te koop teefje 6 weekjes oud ingeënt, onwormt, en gechipt plus gezondheidverklaring moeder gezondheidverklaring aanwezig en vader bekende dekreu Diesel met stamboom. Mooie blauwe franse bulldog pup te koop teefje 6 weekjes oud ingeënt, onwormt, en gechipt pl.
Health
Franse bulldogs pups met stamboom Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Franse Bulldog Franse bulldogs pups met stamboom. Franse bulldogs pups met stamboom. We hebben mooie Franse Bulldog pups beschikbaar in zwart-wit en hoofdkaas. De pups zijn gevaccineerd, gechipt met paspoorten, regelmatig ontwormd en gezond door hun dierenarts verklaard.
muursticker
Vind franse bulldog met stamboom in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Kennel v.d priskimberhoeve rijksgediplomeerd bied aan; franse bulldog pup reutje blauw geboren op 5 december ouders aanwezig met stamboom a.w.o.i ouders nagekeken ingeënt en ontwormd gechipt met gezondheidsverklaring van de dierenarts alle keuringen toegestaan met schriftelijke. Franse bulldogpups met FCI stamboom.
werken offshore zonder diploma
FRANSE-BULLDOGS.
Vesper is geboren uit een unieke combinatie Ajana Dexter dna a-a. Ze is geboren op 19-06-2016, en is in het bezit van een Duitse HBV stamboom. Bibi is een dochter van Sofie Nero en heeft een EKC stamboom/ certificaat. Zij is ons tweede uitzetteefje en is donker brindle van kleur. Wij zijn hobbymatige fokkers en vinden gezondheid, karakter en uiterlijk erg belangrijk. Wij hebben af en toe een nestje, waarvan de pups het resultaat zijn van een weloverwogen combinatie. De pups zullen in huiselijke kring worden grootgebracht zodat zij een stevige basis hebben voor de toekomst. Onze pups verlaten het nest als ze 7 á 8 weken oud zijn met.: Een eerste enting. EKC of HBV stamboom/certificaat word niet erkend door fci, arfe of andere instanties. Een basis vol liefde die wij al gegeven hebben.; Wij zullen erg selectief zijn met betrekking tot potentiële kopers, onze pups zullen alleen beschikbaar zijn voor serieuze liefhebbers van het ras en die onze pups een gouden mandje kunnen bieden. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de Franse Bulldog, zodat u zich bewust bent van de verantwoordelijkheden die een Franse Bulldog pup met zich meebrengt.
prince2
Pas op bij de aanschaf van een Franse bulldog!
Wil je er helemaal zeker van zijn dat je niet terecht komt bij een broodfokker? Zoek dan een fokker die aangesloten is bij de HBC Hollandse Bulldoggen Club voor Nederland of de KBKFB Koninklijke Belgische Klub voor Franse Bulldog voor België. Je kunt contact opnemen met de organisatie en samen een fokker uit te zoeken waar je je goed bij voelt. Erkende fokkers via de HBC of KBKFB werken soms met wachtlijsten, dus de weg naar jouw puppy is wat langer. Zij houden zich namelijk aan allerlei regels. Hoe vaak een teefje een nestje mag hebben, hoe oud teefjes moeten zijn als ze hun eerste nestje krijgen, hoe oud ze mogen zijn voor het laatste nest, welke onderzoeken de ouders moeten ondergaan etc. Erkende fokkers verkopen hun pups met een stamboom.
Het Salvalies Hofke Franse Bulldogs.
Geïnteresseerde nieuwe eigenaren mogen te allen tijde komen kijken naar de pup. Als de puppys het nest verlaten naar de nieuwe eigenaar krijgen ze mee.: FCI Stamboom van Raad van Beheer. DNA-profiel van Raad van Beheer. Paspoort / Inentingsboekje. Boekje over de Franse Bulldog.
Pups verwacht 2.
Beide ouders van Bashiri zijn volledig getest in dierenkliniek Sleeuwijk inclusief rontgenfoto's' door middel van een Franse bulldog keuring. Beide oudes zijn in het bezit van een DNA certificaat Gezondheid en DNA papieren aanwezig. Ook Bashiri is getest: Patella Luxatie Vrij, Luchtwegen: Goed, Kleur Test D/D: B/B, en uiteraard isBashiri in het bezit van een DNA certificaat. Stamboom en gezondheids uitslagen van Bulls of Crown Bashiri: KLIK HIER.
Rechtszaak omtrent fokker Franse bulldogs Rashondenwijzer.
Bij Franse Bulldogs heeft 54% van de honden mét stamboom een erfelijke aandoening tegenover 44% van de honden zonder stamboom. In beide gevallen dus veel te veel, maar dat de honden mét stamboom er het ergste aan toe zijn, is zeer teleurstellend te noemen. Het is een goede zaak dat deze fokker in ieder geval is gestopt met zijn fokpraktijken; dat is een succes te noemen. Of is dit alleen om te voorkomen dat de NVWA onderzoek naar hem doet en hem verbaliseert vanwege het overtreden van artikel 3.4 Besluit houders van dieren? De uitspraak volgt binnen enkele weken. Protesteer nu tegen het opzettelijk mismaken van Franse Bulldogs! Het is algemeen bekend dat het mismaakte uiterlijk van de Franse Bulldog voor veel leed zorgt bij deze honden.
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
De stamboom is ook niet datgene wat een goede pup duur maakt, die kost per pup rond de honderd euro. Sommige mensen gaan op zoek naar Franse Bulldog pups van een particulier of naar Franse Bulldog pups uit een thuisnestje.
Franse Bulldog pups.
Een echo kost rond de 75 Euro. De Franse Bulldog is een ras wat door de bouw helaas vaker een keizersnede nodig heeft. De kosten van een keizersnede s nachts of in het weekend want een bevallend teefje houdt zich niet aan kantoortijden kan wel 750 Euro kosten. Deze hopen we natuurlijk niet nodig te hebben! Wanneer de pups eenmaal geboren zijn, eet de moederhond enorm veel. Wel tot 3 keer zo veel als voor haar dracht! Een teefje kan dan wel tot 1500 gram BARF per dag eten. Dit kost ongeveer 6 Euro per dag extra, 6 weken lang. Dat kost ongeveer 250 Euro bovenop de normale voeding. Natuurlijk moeten de pups zelf ook eten. In de 4 weken dat ze vaste voeding eten zal er ongeveer 50 kilo voer doorheen gaan á 5 Euro per kilo. De voeding voor de pups kost minimaal 250 Euro. Pups met een FCI stamboom worden gechipt door de Raad van Beheer, ook word er verplichte DNA afgenomen voor een afstammingsonderzoek.

Contacteer ons