Zoeken naar franse bulldog forum

franse bulldog forum
Het HondenForum Bekijk onderwerp Wie heeft er allemaal een Franse Bulldog?
Geregistreerd: 02 Aug 2004 1948.: Ik heb een hond: Nee. Mijn ervaring met de Franse Bulldog is dat ze graag spelen met andere honden, maar het spelen met andere Bullekes blijft favoriet! Neem ook eens een kijkje op het Franse Bulldog Forum!
2de hands scooter kopen
franse bulldog forum Forumoverzicht.
lekker babbelen over de franse bulldog. Doorgaan naar inhoud. Zoek Uitgebreid zoeken. Het is momenteel 15 jul 2018 1448.: de franse bulldog. Onderwerpen Berichten Laatste bericht. franse bulldog praat. gewoon gezellig kletsen over alles wat met de franse bulldog te maken heeft.
kamerscherm
HondenForum topic over Franse Bulldog.
Franse Bulldog forum. hondenforum Franse Bulldog forum. Welkom op het Franse Bulldog forum. Hier vind je een selectie van forumtopics die over de Franse Bulldog gaan. Reacties Datum Onderwerp. 07 juli om 1431.: Plassen in tuin. 26 mei om 1959.:
Muurstickers
herplaatsing franse bulldog forum.
Terug naar het forumoverzicht. de franse bulldog. franse bulldog praat. gedrag, voeding en verzorging. Je kunt nieuwe berichten plaatsen in dit forum. Je kunt reageren op onderwerpen in dit forum. Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum.
wasmachine kopen
Over ons Franse Bulldog fokker Kennel.
Via het Franse Bulldog Forum kwamen we haar tegen: Quinta. Een prachtig meisje van toen net 6 jaar oud. Het was een teefje met stamboom, maar op een heel andere manier gefokt dan wij voor ogen hebben. Quinta zat altijd in een buitenverblijf.
Ervaringen Franse Bulldog Bokt.nl.
Zoek in huidige topic. Zoek in BB BeestenBoel. Zoek op hele forum. Sla Huiskamer-forums over. Ervaringen Franse Bulldog. Moderators: Duhelo, MirandaT, Essie73, Ods. Plaats een reactie. Ga Ga naar pagina 1, 2 2 Volgende. Berichten: 5492 Geregistreerd: 19-07-02. Ervaringen Franse Bulldog.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Franse Bulldog vanavond in Radar.
Qua voer verdraagt het beestje ook totaal niks. Titel: Re: Franse Bulldog vanavond in Radar. Geplaatst: 24 Nov 2014 2238.: Geregistreerd: 10 Aug 2006 0010.: Baasje van Csikasz en Rozi. Ik heb een hond: Ja. Aantal honden: 5. een saarloos met een witje. Nou dan doen we ook echt aan karakterverbetering.zucht. Verder wel dapper om je zo op te profileren naar de RV. Ik snapte die witte herder ook niet erg. Ik had er een Tsjech opgemikt. Maar goed, dat doet er verder niet toe. Voor die mensen heb ik wel bewondering. Hop, gewoon verder gaan en wèl gaan outcrossen Omhoog. Berichten weergeven van de afgelopen: Alle berichten. Sorteer op Auteur. Forumindex Honden Algemeen Algemeen. Pagina 1 van 6. Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6 Volgende. Zoeken naar: Ok. Ga naar: Een forum selecteren.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Franse Bulldog.
Mijn vorige franse bulldog was helemaal in orde, behalve die hernia. Zijn ademhaling was goed en hij kon prima tegen warm weer. Snurkte alleen tijdens het slapen als een volwassen kerel haha. Het is niet zo dat alle bulldoggen half lopen te stikken de hele dag. Ik denk dat ik bij een erkende fokker ga kijken hoe de ouder dieren erbij lopen. Als die een goede ademhaling en gewrichten hebben, is de kans toch erg groot dat de nakomelingen dat ook hebben? Ja ik weet het eigenwijs, maar ik ben echt verliefd op het ras. Berichten weergeven van de afgelopen: Alle berichten. Sorteer op Auteur. Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 1. Zoeken naar: Ok. Ga naar: Een forum selecteren.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Contacteer ons