Resultaten voor blauwe franse bulldog

blauwe franse bulldog
blauwe Franse bulldog pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
blauwe Franse bulldog pups. blauwe Franse bulldog pups K.c geregistreerd. Moeder hier om gezien te worden. Verantwoordelijk liefdevolle huizen alleen. manuellacruznascimiento apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Sociale mopshond mops pupjes. Dit zijn onze mopshond pupjes. Ze lopen gezellig bij ons in huis rond en zijn al. Goed opgeleide Franse Bulldogs. Franse Bulldogs pups 12 weken oud klaar voor adoptie nu. Raszuivere Jack Russell Terrier.
roundup onkruid
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
Wij zijn 8 mooie blauwe franse bulldog pups papa is een blauwe franse bulldog en mama ook mama. Wij zijn 8 mooie blauwe franse bulldog pups papa is een blauwe franse bulldog en mama ook mama is aanwezig wij zijn 7 weken oud en mogen het nest verlaten. Franse bulldog pups meerdere kleuren. Op dit moment hebben wij een nestje met Franse bulldog pups. De pupjes eten en drinken al volledig zelfstandig en zijn natuurlijk nagekeken door onze dierenarts en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts.
sophos antivirus
Imperialbluebulldog Blauwe Franse bulldog pups.
Blauwe Franse bulldog pups. De ontwikkelingsfase van een hond. Bekijk onze beschikbare pups. Email contact@imperialbluebulldog.nl telefoon 31624328056.
SEO
Frans Bulldog Kennel Co Di Che Fay's.
De fokkers doen voorkomen dat deze puppy's erg bijzonder zijn en vragen hier door veel geld voor een puppy. Dit is niet ten goede van ons geliefde ras deze kleuren hebben vaak problemen waar de goede fokker niet op zit te wachten. Een goede fokker wil fokken volgens de rasstandaard deze is er niet voor niets dit is om de Franse Bulldog te behouden en te beschermen. Hier ziet u de verschillende kleuren van de Franse Bulldog die toegestaan zijn en die NIET toegestaan zijn. Volgens de standaard en dus erkende kleuren. Zowel gestroomd-bont als fawn-bont zijn toegestaan en hebben een middelmatig tot hoog aandeel wit.
Erkende kleuren Hollandse Bulldoggen Club HBC.
maar beslist niet zijn erkend. én varianten daarop zoals blauw-gestroomd blauw-bont blauw-fawn e.d. De blauwe kleur kan qua tint verschillen van muisgrijs zoals op de onderstaande foto tot donkerblauw zoals bij een Duitse dog. én varianten daarop zoals chocolade-bont. dit is een donkere basiskleur bijvoorbeeld zwart met lichte bijvoorbeeld reebruin aftekeningen. Deze aftekeningen bevinden zich dan bijvoorbeeld op de snuit boven de ogen wenkbrauwen op de borst en de poten. Ook kan de buik de lichte kleur hebben. Alle variaties op of met blauw c.q.
FRANSE-BULLDOGS.
Via deze weg willen wij u wat meer informeren over onze franse bulletjes. Begin het jaar 2014 hebben wij een prachtig mooie blauwe franse bull gekocht. Haar naam is Ajana en is in het bezit van een Duitse HBV stamboom. Ajana is echt een goedzak en vind alles leuk en vind alles goed. Ze is enthousiast als ze naar buiten gaat wandelen en soms een stukje fietsen clownesk en ook altijd vrolijk. Bij de fotogallerij van Ajana kunt u Ajana en de ouders van haar zien. Macy is een dochter van Sofie Nero en is fawn/zand van kleur. Macy heeft een EKC stamboom/certificaat. Ze is erg lief en luisterd goed.
Fonsje de blauwe franse bulldog 5weken oud YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Fonsje de blauwe franse bulldog 5weken oud. Subscribe Subscribed Unsubscribe 0. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Vind franse bulldog pups in Honden Bulldogs Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Blauwe FRANSE BULLDOG PUPS mooi en sociaal met garantie. Mooi nestje blauwe franse bulldog pups. De franse bulldog is een gezelschapshondje lief aanhankelijk en kan uitstekend met kinderen. Mooie blauwe pupsmet 1 jaar schriftelijke garantie op geboren afwijkingen. Pups zijn ingeënt met pupcocktail 4 in 1 ontwormt gechipt met eu paspoort met. FRANSE BULLDOG PUPS Div kleuren met garantie. Mooi nestje franse bulldog pups. De franse bulldog gezelschapshondje lief speelsaanhankelijk en kan uitstekend met kinderen. Mooie sociale pupsmet 1 jaar schriftelijke garantie op geboren afwijkingen.
Franse buldog Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 9 Sectie 11 101. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De Franse buldog is een kleine stevige en gespierde hond. Kenmerkend zijn de redelijk platte en brede neus en de rechtop staande oren vleermuisachtig. De staart is zeer kort en de vorm lijkt vaak op een komma. Er wordt nog weleens beweerd dat deze bij de geboorte wordt gecoupeerd dit is echter niet waar. Volgens de richtlijnen van het FCI moet het gewicht van Franse buldog tussen 8 tot 14 kg bedragen. Een volwassen mannetje weegt tegenwoordig echter veelal tussen de 14 en 18 kilo soms zelfs meer.
Alles over de Franse Bulldog.
Hij kan slecht tegen te weinig aandacht of een onvriendelijke behandeling. De Franse Bulldog is een doorzetter en zet graag alles naar zijn hand. Zorg dat u duidelijke regels hanteert want anders maakt hij thuis al snel de dienst uit. De Franse Bulldog past bij een eigenaar die zeer consequent is en veel tijd met zijn hond kan doorbrengen. Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Franse Bulldog het ras is dat u zoekt.

Contacteer ons