Meer resultaten voor hoe groot wordt een franse bulldog

hoe groot wordt een franse bulldog
Franse bulldog Rassen Honden Hondenrassen.
De Franse bulldog is een hond die goed overweg kan met kinderen, ze zijn erg lief voor hen en kunnen veel leren. De honden zijn geschikt als gezelschapshond, ook voor gezinnen met jonge kinderen. De Franse bulldog heeft een goede lichaamsbouw, hij heeft korte poten en staande oren.
step kopen rotterdam
Franse buldog Wikipedia.
Een Franse buldog wordt ongeveer 10 à 14 jaar. Volgens de rasstandaard moet een Franse buldog een schouderhoogte hebben van 25 tot 35 cm. Ze hebben een dichte, glanzende korte vacht. De toegestane kleuren zijn: gestroomd, fawn en van deze twee kleuren de bonte variant gestroomd-bont en fawn-bont.
schilders rotterdam
Franse buldog Hondencentrum.
Ze worden dan ook graag als een deel van het gezin beschouwd. U dient echter wel consequent te zijn met Uw Franse Bulldog, want door zijn sprekende gezichtsmimiek en zijn sterke gevoel voor humor kan hij U snel de verkeerde beslissingen laten nemen.
millers juice
licg.nl Franse Bulldog.
De uiteindelijke diagnose wordt gesteld met behulp van een echo. Dystocia is een bevalling die niet vordert. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn, waaronder een baarmoeder die niet goed samentrekt doordat het teefje te weinig calcium in het bloed heeft, een pup die verkeerd ligt of een pup die te groot is voor het geboortekanaal. Bij de erfelijke vorm gaat het om dit laatste. Veel Franse Bulldog teefjes kunnen niet op natuurlijke manier bevallen door de relatief grote kop en borst van de pups.
Franse Buldog Pedigree.
Dit vriendelijke dier wordt normaal 10 jaar oud maar met veel goede verzorging en goede voeding kan de Franse Buldog 12 jaar worden. Gemiddelde grootte gewicht. Het vrouwtje kan in goede conditie ongeveer 11 kg en 28 cm worden, een mannetjebuldog wordt 13 kg en 30 cm groot.
Franse Bulldog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Activiteit en bewegen. De Franse Bulldog kan gemakkelijk oververhit raakt als gevolg van de platte snuit en ademhalingsproblemen krijgen tijdens extreme temperaturen. Schaduw en water moet altijd worden verstrekt. Niet uitlaten bij erg warm weer, want dit kan leiden tot een zonnesteek. Leeftijd: 11 12 jaar. Schofthoogte: 25 34 cm. Gewicht: 8-14 kg. Vergelijkbaar Vergelijkbare honden. Fox Terrier Gladharig. Zwaardere straf voor achterlaten hond in hete auto. Ook onze honden liggen er wakker van. De herfst is begonnen, pas op met eikels voor de hond. Wie heeft de langste tong ter wereld? Hier is Motchi! Er zijn nog geen reacties geplaatst. E-mail deze wordt niet gepubliceerd.

De vierkante platte kop is niet zo groot en massief als die van de Engelse Bulldog. Het voorhoofd is gerond. De hoogte van de hond is niet zo belangrijk zolang de hond goed in balans is. De hoogte bij de schoft is ongeveer even hoog als de lengte van de schoft tot de staart. De hond is peervormig, met de schouders breder dan bij de staart. De korte, zachte, makkelijk te onderhouden vacht kan bestaan uit de kleuren wit, reebruin en tijgerstrepen, of een combinatie van deze drie. De huid is zacht en hangt redelijk los om zijn lijf, wat de hond aangenaam te aaien maakt. De prominente ronde ogen zijn donker gekleurd en de kaak heeft een onderbeet. De staart is recht of gedraaid. Franse Bulldogs zijn gevoelig voor oog en ademhalingsproblemen. Als ze teveel overgewicht hebben kan de Franse Bulldog moeite krijgen met ademhalen, vanwege het gezwollen onderlichaam. Ze kunnen niezen, snurken en last hebben van gas. Er wordt gezegd dat deze soort niet kan zwemmen vanwege zijn lichaamsbouw, dus wees voorzichtig bij zwembaden.

Contacteer ons