Op zoek naar blauwe franse bulldog pups?

blauwe franse bulldog pups
KBKFB RCBFB.
Gelukkig dat u bij ons de K.B.K.F.B de Koninklijke Belgische Franse Bulldog Klub terecht gekomen bent! Het bestuur van de K.B.K.F.B wil met KLEM aangeven dat een BLAUWE Franse Bulldog GEEN OFFICIELE kleur is conform de officiële standaard van de FCI Federation Cynologique Internationale. De enige toegestane kleuren conform deze standaard zijn. Effen fawn gestroomd of niet of met een beperkt aantal platen bont. Fawngestroomd of niet met een middelmatig of overwegend aantal platen. Alle nuances van fawn zijn geoorloofd van rood tot licht bruin café au lait.
opslagruimte nunspeet
Bulls of Crown Franse Bulldog fokker French Bulldog kennel.
VERDER BLIJFT ALLES HETZELFDE! VOOR MEER INFO KLIK HIER. GEEN ERKENDE FRANSE BULLDOG KLEUREN. LEVER CHOCOLADE BLACK TAN EN BLAUW / MUISGRIJS! DIT ZIJN GEEN FRANSE BULLDOGGEN MAAR KRUISINGEN MET VERSCHILLENDE ANDERE RASSEN IN DE BLOEDLIJNEN.
tunnel
blauwe Franse bulldog pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
blauwe Franse bulldog pups. blauwe Franse bulldog pups K.c geregistreerd. Moeder hier om gezien te worden. Verantwoordelijk liefdevolle huizen alleen. manuellacruznascimiento apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Sociale mopshond mops pupjes. Dit zijn onze mopshond pupjes. Ze lopen gezellig bij ons in huis rond en zijn al. Goed opgeleide Franse Bulldogs. Franse Bulldogs pups 12 weken oud klaar voor adoptie nu. Raszuivere Jack Russell Terrier.
hotel beek
Frans Bulldog Kennel Co Di Che Fay's.
De fokkers doen voorkomen dat deze puppy's erg bijzonder zijn en vragen hier door veel geld voor een puppy. Dit is niet ten goede van ons geliefde ras deze kleuren hebben vaak problemen waar de goede fokker niet op zit te wachten. Een goede fokker wil fokken volgens de rasstandaard deze is er niet voor niets dit is om de Franse Bulldog te behouden en te beschermen. Hier ziet u de verschillende kleuren van de Franse Bulldog die toegestaan zijn en die NIET toegestaan zijn. Volgens de standaard en dus erkende kleuren. Zowel gestroomd-bont als fawn-bont zijn toegestaan en hebben een middelmatig tot hoog aandeel wit.
nederlandse goochelaar
Alles over de Franse Bulldog.
Ze hebben dan een keizersnede nodig. Begin dus niet zomaar zelf aan een nestje van uw Franse Bulldog teefje. Anasarca is een aandoening waarbij pups worden geboren met ophopingen aan vocht onder de huidoedeem waardoor ze opgezwollen zijn. Dit bemoeilijkt de bevalling. De pups hebben ademhalingsproblemen en vaak sterven ze kort na de geboorte. Bij entropion krult de ooglidrand in meer of mindere mate naar binnen. Daardoor raken de oogharen het hoornvlies waardoor het oog geïrriteerd kan raken. Prolaps van de membrana nictitans klier cherry eye betekent het uitpuilen van een traanklier in de ooghoek. Het derde ooglid membrana nictitans is een vlies in de binnenste ooghoek van een hond.
kleine koffer
Blauwe Franse Bulldog te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Fok ik ook blauwe Franse Bulldogs? De vraag naar Franse Bulldog pups is groot. Althans bij mij en ik neem aan ook bij andere fokkers van Franse Bulldogs. Er is ook een grote vraag naar blauwe Franse Bulldog pups. Heel riskant want dat drijft de prijs op tot enorme hoogtes zelfs voor bulletjes zonder stamboom waardoor de fokker totaal geen weet heeft van de achtergrond van de ouders en dus van de pups. Op dit moment is het zo dat de ouders van de aangeboden pups wel een FCI stamboom kunnen hebben maar de pups zelf niet.
Franse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Franse bulldog fokker gespecaliseerd in de kleuren blue en chocolate. Hanssenlaan 9 6433 BJ Hoensbroek. Honden fokker van de Franse en Engelse Bulldog. Franse Bulldog Kennel van de Loveboat. Malzwin 1418 1788 XB Julianadorp. Wij zijn een bij de Raad van Beheer geregistreerde fokker van Franse Bulldogpups en streven naar zo gezond mogelijke honden door de ouderdieren van tevoren volledig medisch te screenen. Lekerstraat 23 5741SM Laarbeek. Gediplomeerd kennel Engelse bulldoggen sinds 1983. Hanenburg 54 8926 KW Leeuwarden. Franse Bulldog kennel gevestigd in Hongarije.
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
We zijn gechipt en gevaccineerd en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Wij zijn met 1 reutjes en 3 teefjes. En onze moeder is ook aanwezig. Wij zijn op zoek na. Te koop Blauwe Franse Bulldog Pups Wij zijn geboren op 16-02-2017 Wij zijn al ontwormd. Te koop Blauwe Franse Bulldog Pups Wij zijn geboren op 16-02-2017 Wij zijn al ontwormd. We zijn gechipt en gevaccineerd en hebben een gezondheidsverklarin. Selling our 4 month old French Bulldog. My wife just found that she is pregnant and does not have the time to commit to the puppy. He is very good and is learning to house train very fast.
FRANSE-BULLDOGS.
Via deze weg willen wij u wat meer informeren over onze franse bulletjes. Begin het jaar 2014 hebben wij een prachtig mooie blauwe franse bull gekocht. Haar naam is Ajana en is in het bezit van een Duitse HBV stamboom. Ajana is echt een goedzak en vind alles leuk en vind alles goed. Ze is enthousiast als ze naar buiten gaat wandelen en soms een stukje fietsen clownesk en ook altijd vrolijk. Bij de fotogallerij van Ajana kunt u Ajana en de ouders van haar zien. Macy is een dochter van Sofie Nero en is fawn/zand van kleur. Macy heeft een EKC stamboom/certificaat. Ze is erg lief en luisterd goed.
blauwe franse bulldog HondenForum.
02 december 2010 om 1812 wijzigen. Ik denk dat het lastig wordt om een betrouwbare fokker te vinden met blauwe franse bulldog pups omdat zoals mensen al aangaven de kleur niet erkend is in Nederland. Hoe dat in Belgie zit weet ik niet. Misschien is het dan een idee om contact op te nemen met de http//www.frenchbulldogclub.org/. 02 december 2010 om 1823 wijzigen. in nederland zitten er toch ook een paar hoor in belgie weet ik niet.david. 02 december 2010 om 1824 wijzigen.

Contacteer ons