Meer resultaten voor herplaatsen franse bulldog

herplaatsen franse bulldog
Baggy Bulldog Rescue Baggy Bulldogs.
Wij herplaatsen, trainen en bemiddelen al ruim 10 jaar Engelse Bulldoggen en doen dit in huiselijke kring. We herplaatsen Engelse Bulldoggen en geven hulp bij opvoedings en gedragsproblemen. Ieder jaar organiseren wij de Engelse Bulldog Wandeling op het Haagse Strand. Wil en kan jij een Bulldog een goed Thuis geven? Ben je op zoek naar een goed Thuis voor jouw Bulldog? Zoek je hulp bij gedragsproblemen? Of wil je meer info over de Bulldog Wandelingen? Neem dan contact met ons op: baggybulldogs@gmail.com. April 8, 2018 April 8, 2018 3 Comments. Dit is Bento! Bento is een Frans Bulldogje van 7 jaar oud. Er zijn 2 dingen waar Bento voor leeft.: De hele dag loopt hij door het huis met ballen en knuffels en het liefst wisselt hij spelen af met knuffelen en bij je zijn. Bento zijn ene oor is wat kleiner wat hem een extra grappig uiterlijk geeft verder is hij ook wat klein gebleven voor een Franse Bull en helemaal gezond.
Cilinderslot
Hondenherplaatsing home.
Honden ter adoptie door herplaatsing van eigenaar naar eigenaar. Sinds 30 jaar zoek ik met plezier de ideale thuis voor honden. Ik heb 3 Duitse herder reuen en een kat. Om een hond voor te stellen wordt dikwijls een video gemaakt zoals hieronder.
eta canada
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Cookie Hannes Via Facebook zag ik dat deze leukerd nog een nieuw en goed huisje zocht. Ik wilde hem graag adopteren en een nieuwe kans geven op een gelukkig leventje. Bennis Bennis heeft een huisje bij ons gekregen en het bevalt hem heel goed!
sticker
Verhuisdieren Verhuisdieren.nl.
Dit dier is onafscheidelijk van: Cleo. Bekijk de video van Dozer hier. Om de contactgegevens te zien moet je een account aanmaken en met dit dier matchen in je zoekprofiel. Over de hond. Ras: Franse Bulldog. Reden van herplaatsing: Emigratie.
wasdroger
Over Ons Het team van Yvette's' Engelse Bullenhuisje.
Na bijna 2 jaar ben ik samen met een geweldig team mijn eigen stichting begonnen Yvettes Engelse Bullenhuisje. Zes jaar geleden hebben wij onze eerste Engelse Bull gekocht en ben vanaf dat moment smoorverliefd op dit ras. Op dit moment ben ik de trotse moeder van twee Engelse en 1 Franse bulldog.
Succesverhaal: de herplaatsing van Cato NDjoy.
Ze kan flinke afstanden wandelen zonder dat ze ook maar last krijgt van de bij Bulldogs welbekende benauwdheid. Alleen met warm weer is veel wandelen met Cato niet aan te raden, dit omdat ze een Bulldog is en ze dus een korte snuit heeft.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org. ACEBJORN-15075-WAT ONZEKERE FRANSE BULLDOG, DOOR SLECHTE VERLEDEN. Ras: FRANSE BULLDOG.
Adopteer.be.
Engelse Springer Spaniël. Engelse Staffordshire Terriër. Engelse Toy Terriër. Grand Anglo Francais. Grand Basset Griffon Vendéen. Great Japanese Dog. Griffon Blue de Gascogne. Grote Zwitserse Sennenhond. Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Old English Bulldog. Old English Sheepdog.
Pets.be.
Eerste optie, adoptie! Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Gastgezin Hawbucks Franse Bulldog Kennel.
Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Stuur dan een bericht via ons contactformulier waarin u zich uitgebreid voorstelt, uw motivatie en wat u ervan verwacht. Wellicht nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Copyright Hawbucks Franse Bulldog Kennel.

Contacteer ons