Meer resultaten voor forum franse bulldog

forum franse bulldog
FF / vraagje waar kun je een Franse Bulldog kopen? forum.fok.nl.
De Engelse Bulldog is een karikatuur op poten, wel heel grappig om te zien, maar die is nu zo extreem gefokt dat ze barsten van de erfelijke gebreken en helaas niet oud worden. niet oudde oudste bulldog is wel al 15 jaar en erfelijke gebreken ja die koop je op de marktplaats bij BROOD fokkers als je je een beetje laat informeren bij de rassenvereniging die hart voor de bulldog hebben zit de engelse bulldog helemaal niet zo rottig in elkaar zoals jij het naar voren brengt ik bezit zelf 2 engelse bulldoggen een van 5 en een van 9 en half jaar en zijn beide kerngezond. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. vraagje waar kun je een Franse Bulldog kopen? Index flora fauna. FOK.NL ALGEMENE VOORWAARDEN CONTACT ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN Selecteer forum.
betsson com
franse bulldog forum Forumoverzicht.
franse bulldog praat. gewoon gezellig kletsen over alles wat met de franse bulldog te maken heeft. 5686 Onderwerpen 128920 Berichten Laatste bericht door lia 09 dec 2017 1350.: bij ernstige zaken is het altijd verstandig eerst je dierenarts te raadplegen.
ooglidcorrectie eindhoven
franse bulldog forum Toon forum herplaatsing.
de franse bulldog. franse bulldog praat. gedrag, voeding en verzorging. Ga Wie is er online. Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast. Je mag nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen. Je mag antwoorden op een onderwerp in dit forum.
advertentie op google
Het HondenForum Bekijk onderwerp Franse Bulldog vanavond in Radar.
Titel: Re: Franse Bulldog vanavond in Radar. Geplaatst: 24 Nov 2014 2238.: Geregistreerd: 10 Aug 2006 0010.: Baasje van Glenn, Topsi, Rozi en Pirke. een saarloos met een witje. Nou dan doen we ook echt aan karakterverbetering.zucht. Verder wel dapper om je zo op te profileren naar de RV. Ik snapte die witte herder ook niet erg. Ik had er een Tsjech opgemikt. Maar goed, dat doet er verder niet toe. Voor die mensen heb ik wel bewondering. Hop, gewoon verder gaan en wèl gaan outcrossen Omhoog. Berichten weergeven van de afgelopen: Alle berichten. Sorteer op Auteur. Forumindex Honden Algemeen Algemeen. Pagina 1 van 6. Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6 Volgende. Zoeken naar: Ok. Ga naar: Een forum selecteren.
inbouw koelkast
Over ons Franse Bulldog fokker Kennel.
Via het Franse Bulldog Forum kwamen we haar tegen: Quinta. Een prachtig meisje van toen net 6 jaar oud. Het was een teefje met stamboom, maar op een heel andere manier gefokt dan wij voor ogen hebben. Quinta zat altijd in een buitenverblijf.

Contacteer ons