Meer resultaten voor engelse bulldog forum

engelse bulldog forum
5 redenen om je hond NIET te verzekeren Doggo.nl.
Informeer hier dus naar voordat je een verzekering afsluit. Zo heeft HEMA Dierenverzekering in september 2017 de lijst met rassen die niet te verzekeren zijn uitgebreid, omdat bij deze rassen regelmatig medische afwijkingen voorkomen. Kijk bij jouw verzekeraar welke rassen daar uitgesloten zijn. Bij HEMA betreft deze rassen.: Old Engelse bulldog.
Anti Phishing
Het HondenForum Bekijk onderwerp Engelse Bulldog.
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Engelse Bulldog. Aantal honden: 3. Wij hebben 4 Engelse Bulldoggen. Lopen iedere dag minimaal een uur in het bos te ravotten. Hebben geen ademhalingsproblemen of HD.zijn gewoon gezonde honden. Het belangrijkste als je een bull koopt is dat je hem bij een goede fokker koopt. En From Bulls Heaven is een van de goede fokkers. De vader van het nestje wat dit jaar bij hun geboren is is onze reu Seabright Silver Silence. We zijn dan ook bererots op hem. Berichten weergeven van de afgelopen: Alle berichten. Sorteer op Auteur. Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 3. Ga naar pagina 1, 2, 3 Volgende. Zoeken naar: Ok. Ga naar: Een forum selecteren.
checker
franse bulldog en engelse was het verschil franse bulldog forum.
De gezondheid van de Engelse Bulldog is nog n graadje erger dan die van de Franse Bulldog. Voor zover ik weet niet uit eigen ervaring is de Engelse bulldog moeilijker dan de Franse bulldog. Maar daar kun je vast op internet meer dan genoeg over terug vinden en misschien dat je deze vraag beter op een Engelse bulldog forum kunt stellen.
dakwerkendavid.be
Over ons Hawbucks Franse Bulldog Kennel.
Het zijn lompe boeren. Hawbuck kwam voorbij, en dit is een naam die helemaal slaat op de Franse Bulldog! Het is een Engels woord, hier is de Engelse definitie.: from The Century Dictionary and Cyclopedia. An unmannerly lout; a clown.
Engelse Bulldog forum.
Een hond is eind 2016 afgemaakt nadat het dier besmet was geraakt met de gevaarlijke bacterie Brucella suis. Dat meldt de Wageningen Universiteit op haar website. Uit onderzoek van de universiteit is gebleken dat de bacterie in rauw hondenvoer zat.
Op reis met de hond.
Ma nen engelse bulldog is toch meestal ne goedzak en rap moe wegens ademtekort neus, ik zou wel dekens leggen over uw gerief en uw zetel kwijl, maar dat heb je wss wel al door. no votes Met citaat reageren. 18 maart 2016, 1116: 11. View Forum Posts.
Kruising engelse/franse bulldog reu 2j5 Overige huisdieren Kattensite.be.
Schakel javascript terug aan voor alle functionaliteiten. Kruising engelse/franse bulldog reu 2j5. Gestart door moeshie, 08 feb 2012 0904.: Log in om te reageren. 9 reacties op dit onderwerp. 1 Geplaatst 08 februari 2012 0904.: Ik weet dat het al even geleden is dat ik hier iets gepost/gereageerd heb.
twijfels een hond of toch nietengelse bulldog: Dierenhoekje.
het forum voor alle mama's' en papa's.' Doorgaan naar inhoud. Forumoverzicht Allerlei Dierenhoekje. twijfels een hond of toch nietengelse bulldog. Moderators: Thai, mini. Plaats een reactie. 8 berichten Pagina 1 van 1. twijfels een hond of toch nietengelse bulldog. door Spooky 30 jul 2010, 1456.: Momenteel zijn we enorm aan't' twijfelen om een Engelse Bulldog in huis te halen.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
Site BEBC.

Contacteer ons