Resultaten voor bulldog asiel

bulldog asiel
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Ontstaan als een kruising tussen een mastiff en een Engelse bulldog. De Duitse dog aka Deense dog. Het is niet meteen het karakter dat deze hond zo hoog in de lijst doet belanden, wel hoe hij gebouwd is: als het misloopt en hij bijt met zijn grote hoektanden en kaken, dan zijn de gevolgen groot.
bruine pruik
Brutus Dierenopvangcentrum De Ark.
naar overzicht honden. Brutus is een gecastreerde Old English Bulldog reu van 30-08-2013. Hij is erg beschermend naar de baas, kan niet met kinderen en andere huisdieren. Is een bench gewend. Denkt u dat u Brutus een mooi thuis kunt bieden?
leder
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Hij zit al enkele jaren in het asiel en helaas komt er helemaal niemand voor hem kijken. Wat ontzettend jammer is, het is namelijk echt een superlieve hond voor mensen en andere honden negeert hij over het al gemeen heel.
de leukste cursussen
Kennelhoest NML health.
De meeste honden worden ingeënt tegen kennelhoest, maar dit wil niet zeggen dat deze honden geen kennelhoest meer kunnen krijgen. Net als menselijke griep wordt ook kennelhoest veroorzaakt door verschillende varianten van verwekkers en het is niet mogelijk om tegen ál deze varianten te vaccineren.
Adopteer.be.
Asiel voor zwerfkatjes, VZW Katimoe. de schakel vzw. Dieren Opvang Centrum Noordwijk. Dierenasiel de Leiestreek. Dierenasiel regio Roeselare. Dierenasiel Sint Hubertus. Dierenasiel Unco Jerry VZW. Dierenopvangcentrum Tildonk VZW. Dog Rescue Carcassonne. Dogs Drinks vzw. English Bulldog Resort. Esperanza de Perros.
Puppyplaats.nl Franse Bulldog pups aangeboden.
Franse bulldog pups te koop Al onze franse bulldog pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en. Franse bulldog pups te koop Al onze franse bulldog pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke franse bulldog pup k.
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Op jaarbasis gaat het om zon 900 dieren. Door het grote kattenoverschot in Nederland, en dus ook in Zwolle en Gemeenten Wijhe-Olst-Raalte, Dalfsen, Ommen en Hardenberg wordt het grootste gedeelte van de katten als gevonden dier binnen gebracht op het asiel.
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Honden Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Voor algemene informatie kunt u terecht bij 0472/010023. Klik om naar de ZooPlus webshop te gaan. Bestellen via deze link op de afbeelding hierboven te klikken is ten voordele van ons asiel. Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel!
Welkom Dierenkliniek Sleeuwijk.
Blaasstenen Engelse Bulldog. Castratie bij de reu. Franse bulldog keuring. Head tremor syndrome. Koeling in de zomer. Larynx probleem video. Sterilisatie bij de teef. Fit Dog Program. Inseminatie met camera. Wij realiseren ons dat uw huisdier belangrijk voor u is en u uw dier de beste zorg wilt geven.

Contacteer ons