Zoeken naar bulldog asiel

bulldog asiel
Hier staan de dieren, die het langste in het asiel zitten, met foto.
Dierentehuis t Hart. Stichting Dierenasiel Zeeuws Vlaanderen. kruising bouvier x ierse wolfshond. cypers met wit. kruising entlebucher sennenhond. cypers met wit. kruising mastin espagnol. rood met wit. duitse staander x old english bulldog. HIERONDER: VERVOLG LANGZITTERS HONDEN IN HET ASIEL.
adverteren in google
Platte snuiten op zoek naar een nieuw baasje Startpagina Facebook.
Dierenasiel Tienen heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Dier in de kijker: Tyson bij Dierenasiel Tienen. Deze straffe jongen is Tyson, een Amerikaanse Bulldog van 35, jaar jong. Tyson is een hond in de fleur van zijn leven. Een geweldige speelvogel. Het is een ple zier om met hem bezig te zijn. Maar naast al dat spelen moet hij consequent opgevoed worden. Hij kent al een hele waslijst commando's' die kunnen helpen bij dat opvoeden. Hij is enorm vriendelijk naar mensen toe. Geef hem een kans en er ontstaat gegarandeerd een band die nooit meer wordt gebroken! We zijn voor hem op zoek naar een baasje die tijd maakt om dagelijks met hem bezig te zijn, hem fysiek kan uitdagen, én werk maakt van zijn opvoeding. Hij is niet sociaal met andere honden wat ook de reden is dat hij werd afgestaan. Hij wordt enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren en waar geen kleine kinderen aanwezig zijn. Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Neem alvast contact op met het asiel via mail/telefoon, of kom gerust even langs!
digitaal
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
schilder utrecht
Asieldieren.be Honden Bob Engelse bulldog Asiel Het Kattebos, Lommel Lommel.
3380 dagen geleden. Bob, 2 jarige engelse bulldog reu die van aandacht houdt. Voor meer info, aarzel niet om contact met ons op te nemen: 011/ 544 841. Terug naar de lijst. Resultaat 0 van 24. Asiel Het Kattebos, Lommel.
The English Bulldog Resort Rescue Rehoming Heidi Swerts.
Wij zijn een asiel zonder subsidies en kunnen dus enkel blijven bestaan van donaties en vrije giften. Je kan bijvoorbeeld meter of peter worden van één van onze hondjes door een maandelijkse bijdrage van 10 euro op de rekening BE74 3635 3655 2207 van ons asieltje te storten. 2017 Alle rechten voorbehouden The English Bulldog Resort Heidi Swerts.
Asieldieren Dierentehuis De Mére.
In de spotlight. Het baasje van Joery moest helaas wegens gezondheidsproblemen zijn hond terug brengen naar ons asiel. Joery is een super fijne hond die erg vriendelijk is naar mensen en heel goed luistert. Helaas meer info over Joery. Maandag t/m vrijdag: 1330: 17.00 uur. Zaterdag: 1000: 1200: uur en 1330: 1600: uur. Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak. Hieronder ziet u een overzicht van onze honden en katten die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Al onze honden staan hieronder vermeld, van onze katten staan er een aantal vermeld. In ons dierencentrum zitten nog meerdere katten te wachten op een nieuw baasje. Als u onze andere katten ook wilt zien dan mag u hiervoor langs komen tijdens onze openingstijden. toon: onze dieren onze honden onze katten onze knaagdieren onze konijnen. Ras: Chineese Naakthond Powderpuff. Leeftijd: bijna 1 jaar. Lees meer informatie over Harley. Leeftijd: 8 jaar. Lees meer informatie over Shiva. Leeftijd: ongeveer 8 jaar. Lees meer informatie over Dana. Ras: Mechelse Herder. Leeftijd: anderhalf jaar. Lees meer informatie over Bruno. Leeftijd: 7 jaar. Lees meer informatie over Sunshine Sunny. Ras: Amerikaanse Bulldog.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
naar mijn mening is dit wel te trainen, sinds kort reageert hij niet fijn op wie dan ook die binnen komt, dit moet ook omgebogen worden. Bowan is nog jong en enthousiast en goed te trainen hij heeft structuur en duidelijkheid nodig. ACEHULK13552DEZE GROTE SCHAT MET STEVIG KARAKTER ZOEKT EEN BAASJE DIE HET RAS KENT hond. Ras: American bulldog. Leeftijd1: jr 3 mnd. Komt het dier uit een asiel?
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Moos We hebben Moos nu ruim een jaar geleden opgehaald uit het asiel in Vlaardingen De eerste 3 weken heeft Moos echt moeten wennen en durfde niet naar beneden te komen. Dina Ik heb Dina ruim 45, jaar geleden opgehaald in het asiel in Kampen.
Pets.be.
Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen. Dierenasiel Unco-Jerry VZW Katten. Ada Jack Russel. Russel Jack Russel. Dierenasiel de Leiestreek. Dierenasiel de Leiestreek.
Honden Dierenasiel Brammelo. Honden Dierenasiel Brammelo.
1 juni 2004. Ik heb een nieuw thuis! 24 september 2015. Ik heb een nieuw thuis! 14 juni 2016. Dier van de week. Hoe gaat het nu met? Jonge honden cursus. Vervolg A cursus. Vervolg B cursus. Dierenasiel Pension Hondenschool.

Contacteer ons