Meer resultaten voor asiel engelse bulldog

asiel engelse bulldog
Heidi Swerts Startpagina Facebook.
Gaat open om 900.: Pagina's' die deze pagina leuk vindt. The English bulldog resort België. Dierenartsenpraktijk De Kabei. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Yvette's' Engelse Bullenhuisje. Second Chance Staffords Pitbulls vzw. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
mba nederland ranking
The English Bulldog Resort Rescue Rehoming Heidi Swerts.
Wij zijn een asiel zonder subsidies en kunnen dus enkel blijven bestaan van donaties en vrije giften. Je kan bijvoorbeeld meter of peter worden van één van onze hondjes door een maandelijkse bijdrage van 10 euro op de rekening BE74 3635 3655 2207 van ons asieltje te storten. 2017 Alle rechten voorbehouden The English Bulldog Resort Heidi Swerts.
Alimentatie-onderzoek
Dierenasiel.
Zor is een leuke Engelse Bulldog van ruim 6 jaar oud geb. Helaas is zijn eigenaar overleden en zo doende is Zor bij ons terecht gekomen. Wij gaan ons best doen om een nieuwe baas voor hem te vinden. Zor is een lieve Bulldog waarbij je mondhoeken vanzelf omhoog gaan als je hem ziet, wat een verschijning!
lto3 kopen
Dierenasiel.
medisch centrum amstelveen
Honden en Puppies Bulldogs Marktplaats.nl.
Old English Bulldog pups, beide geteste ouders aanwezig! 06 4695 1107. Tibben Farm Dogs. Engelse Bulldog pups FCI stb. 8 wkn oud en MOGEN WEG. Engelse bulldog pups van hazel en broduke sir james, kijk op mijn site voor de prachtig gezonde ouders.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Moos We hebben Moos nu ruim een jaar geleden opgehaald uit het asiel in Vlaardingen De eerste 3 weken heeft Moos echt moeten wennen en durfde niet naar beneden te komen. Dina Ik heb Dina ruim 45, jaar geleden opgehaald in het asiel in Kampen.
Over Baggy Bulldogs Rescue Nederland BaggyBulldogs.
Bulldog Rescues Worldwide. Clubs and Kennel Clubs. All about English Bulldogs. Over Baggy Bulldogs Rescue Nederland. Baggy Bulldogs Rescue Nederland is een kleinschalige Bulldog Opvang in Nederland. Wij trainen, bemiddelen en herplaatsen al ruim 10 jaar Engelse Bulldoggen en doen dit in huiselijke kring.
Platte snuiten op zoek naar een nieuw baasje Startpagina Facebook.
Dierenasiel Tienen heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Dier in de kijker: Tyson bij Dierenasiel Tienen. Deze straffe jongen is Tyson, een Amerikaanse Bulldog van 35, jaar jong. Tyson is een hond in de fleur van zijn leven. Een geweldige speelvogel. Het is een ple zier om met hem bezig te zijn. Maar naast al dat spelen moet hij consequent opgevoed worden. Hij kent al een hele waslijst commando's' die kunnen helpen bij dat opvoeden. Hij is enorm vriendelijk naar mensen toe. Geef hem een kans en er ontstaat gegarandeerd een band die nooit meer wordt gebroken! We zijn voor hem op zoek naar een baasje die tijd maakt om dagelijks met hem bezig te zijn, hem fysiek kan uitdagen, én werk maakt van zijn opvoeding. Hij is niet sociaal met andere honden wat ook de reden is dat hij werd afgestaan. Hij wordt enkel geplaatst in een thuis zonder andere dieren en waar geen kleine kinderen aanwezig zijn. Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Neem alvast contact op met het asiel via mail/telefoon, of kom gerust even langs!
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 10/09/2015. Reden opname: Afgestaan nadat de hond oorspronkelijk als vondeling werd opgenomen in ons asiel. Haar baasje moest nl. Engelse Cocker Spanil. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 10/09/2015.

Contacteer ons